Vierdaagse Sponsorloop

Vrijwillige sponsorlopers

Sinds 2012 vertegenwoordigen jaarlijks een aantal vrijwilligers ons op de Nijmeegse Wandelvierdaagse.  De vrijwilligers lopen 4 dagen lang 30, 40 of 50 kilometer en door het deelnemen aan de Vierdaagse Sponsorloop realiseren ze elkaar weer een mooie bijdragen aan de stichting. NSVL kan met deze inkomsten (eenmalige) donaties aan Vietnamese hulporganisaties doen.

2017

Na maanden van goed trainen hebben dit jaar Ruud van Gisteren en Nelleke Vonk namens de stichting als sponsorloper meegedaan met de Nijmeegse 4-Daagse. Ze hebben een prachtige prestatie neergezet door deze wandeltocht met succes uit te lopen en via de sponsorloop € 2.500 voor het Weeshuis Mai Am Tinh Thuong bij elkaar te lopen. Daarnaast heeft de stichting ook nog een aantal directe donaties mogen ontvangen waarmee weer mooie verbeteringen en hulpmiddelen voor het Weeshuis Mai Am Tinh Thoung gerealiseerd kunnen worden. Dank voor alle jullie bijdragen en support!

Ruud en Nelleke hebben gedurende de 4-Daagse een blog bijgehouden van hun ervaringen. Het is nog steeds mogelijk om een deze prachtige prestatie te sponsoren op bankrekening NL11ABNA 052092 4118, t.n.v. NSVL te Malden, omschrijving: ‘Sponsoring Nelleke Vonk’ of ‘Sponsoring Ruud van Gisteren’ en onder vermelding van ‘Vierdaagse’. Elke bijdragen is van harte welkom. Eindstand Sponsorloop

2015 – 2016

In 2015 en 2016 liep Ruud van Gisteren deze prachtige wandeltocht mee.

20142014

In 2014 deden Ba Nguyen en Ruud van Gisteren (voorzitter en secretaris van de NSVL) mee me de VierdaagseSponsorloop . Voor Ba zou dit het laatste jaar worden terwijl dit voor Ruud het startsein is voor een aantal succesvolle wandelingen waarin een mooie bijdragen bij elkaar is gelopen voor de Vietnamese oorlogsslachtoffers.

2013

2013

In 2013 heeft de voorzitter van de NSVL de loopschoenen aan te trokken om aan deze mooie evenement in Nijmegen mee te doen.

Het lopen van de 4-daagse ging met up en downs maar met het doel voor ogen is Ba, na de meiden 2012, er in geslaagd om met succes de 4-daagse uit te lopen.

 

20122012

In 2012 zijn Xuan Nguyen, Marieke van den Broeke en Marijn van Gelder begonnen om als vrijwilliger mee te lopen aan de VierdaagseSponsorloop. Een nieuwe traditie is geboren, waar het NSVL zeer trots op is.