Nijmeegse Vierdaagse

In 2017 lopen Ruud van Gisteren en Nelleke Vonk namens de NSVL de Nijmeegse 4-daagse. Volg hier de dagelijkse ontwikkelingen. Invaliditeit, wanhoop, ouderdom, machteloosheid, hongersnood, geen steun en toeverlaat… 4 daagseDoor gebrek aan medicijnen en levensmiddelen sterven er nog dagelijkse oorlogsslachtoffers.  Wij willen door onze inzet als sponsorloper tijdens de Nijmeegse 4-daagse  geld inzamelen om de oorlogslachtoffers in Vietnam een handje te helpen. Elke bijdrage is van harte welkom! Je kan, door op de naam van Ruud of Nelleke te klikken ons sponsoren via de http://www.vierdaagsesponsorloop.nl of natuurlijk direct op aan de NVSL op rekeningnummer NL11ABNA 0520 9241 18 onder vermelding van Vierdaagse 2017 Ruud of Vierdaagse 2017 Nelleke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s